Candidatura d'Unitat Popular

Territorial Maresme-Barcelonès Nord

Notícies municipals destacades


24/09/2018

En les darreres setmanes han sortit a la llum fins a tres projectes d’investigacions mineres al Pirineu, dos d’ells localitzats a la comarca del Pallars Sobirà, concretament als municipis d’Alt Àneu i de Baix Pallars, i un tercer al Pallars Jussà, a la Vall Fosca. Es tracta d’un permís per a valorar la viabilitat d’extreure tungstè o wolframi i or, en el primer cas, i cobalt i níquel en els altres dos

Les 6 candidates
22/09/2018

En una propera assemblea, la CUP decidirà l’ordre exacte de la llista. Els sis candidats són, per ordre alfabètic, Roser Alegre, Marc Ballús, Gemma Boix, Jordi Garcés, Gemma Tomàs i Jordi Trapé.

20/09/2018

La CUP Sabadell considera que les darreres novetats judicials respecte la peça 28 del cas Mercuri, en les quals la jutgessa d’instrucció aprecia que membres del PSC (com els dos regidors actuals Ana Carrasco i Cristian Sánchez), alts càrrecs de l’Ajuntament i directius de Vendex i Smatsa constituïen un grup organitzat per desenvolupar activitats il·lícites, no fan més que confirmar l’entramat mafiós que hi havia a la ciutat de Sabadell entre concessionàries i el PSC de Sabadell.

18/09/2018

Les properes setmanes es produirà el relleu del representant del grup polític de la CUP-Poble Actiu a la Diputació de Lleida. El fins ara diputat i portaveu Joel Jové, regidor d’Alfés, deixa el seu càrrec davant la impossibilitat de compaginar-lo amb la seva nova situació laboral. El nou diputat de la CUP a la Diputació de Lleida serà Josep Cabré i Clariana, pagès, membre de la Unió de Pagesos i regidor a l’ajuntament d’Alpicat

15/09/2018

Els cupaires consideren que les properes eleccions municipals podrien ser les primeres en què el bipartidisme de CiU i PSC no sumés majoria absoluta i es posen com a objectiu treballar per fer viable un govern de transformació social.  

Campanya dret a vot persones residents
14/09/2018

La CUP ha anunciat que traslladarà a la Diputació de Girona el debat que permeti garantir el dret a vot de totes les persones immigrades residents a comarques gironines. La formació, que presentarà una moció en aquest sentit al pròxim ple de la Diputació de la setmana que ve, reclama la implicació de l’ens supramunicipal per aconseguir que qualsevol persona que resideixi a un municipi de comarques gironines,  tingui garantit el seu dret a vot.

14/09/2018

La CUP ha presentat aquest matí el seu estudi del Mercat de la Independència, fruit de les múltiples reunions mantingudes en els darrers 2 mesos amb una desena de comerciants i la pròpia Junta de Paradistes. De l'anàlisi se'n deriva un pack de mesures per a la revitalització del mercat, que la CUP proposarà incorporar al Pla Director del Mercat de la Independència, actualment en fase d'elaboració tècnica.  

13/09/2018

En els darrers temps s'ha aprovat la proposta de Protocol contra les agressions sexistes de la ciutat de Figueres. Aquesta iniciativa va començar a desenvolupar-se després de l'aprovació d'una moció presentada per la CUP en el plenari municipal. Un cop aprovada es va crear una comissió per la seva redacció.

07/09/2018

La CUP ha proposat aquest matí encetar un debat col·lectiu per avaluar les normes de convivència sota la qual es regulen les piscines municipals de Terrassa. I és que la formació d'esquerres considera que les restriccions actuals "són excessives" i que algunes, fins i tot, són un sense sentit.

07/09/2018

La CUP de Molins ens oposem al projecte de Crematori que ha presentat l'empresa Mémora, que actualment gestiona el Tanatori Municipal.   Primer de tot creiem que cal fer un repàs cronològic:

Pàgines